Vendégkönyv

Vendégeink írták rólunk:

2015.09.13. “Kedves X-Games! Nagyon jól éreztük magunkat. A vendéglátás jó volt. Az ételek is nagyon finomak voltak. Klassz hely. Köszönettel: Timi és Zsolti Örményesről. Ui: Jövünk jövőre is.”

 

2015.09.13. “Hello! Nagyon jól éreztük magunkat! A személyzet nagyon kedves és a három az egyben úr és hölgy (szakács, felszolgáló, pultos) munkája elismerésre méltó. Jövünk még! Ui: Az egyik degu a táskánkban landolt, ne keressék.”

 

2015.09.13. “Kedves X-Games Hotel! Nagyon jól éreztük magunkat. Köszönünk mindent. A dolgozók kedvesek, intelligensek, segítőkészek. Csodát varázsolnak nap mint nap. Nem volt olyan, amit ne teljesítettek volna. Az udvaron Gyuszi köszönjük a segítséget. Andi a recepciós aranyos. Zita, a szobák szépek, tiszták. A konyhai szakács, pultos, felszolgáló mindenesek, János-Magdi kedvesek, az ételek finomak. Üdvözlettel az 1.-es szoba. P.-né B. Tímea. ”

 

2015.09.13. “Bizony az anyukámnak igaza van. Minden nagyon jó és szép volt. Amit az interneten olvastunk, nem is igaz. A pacik is aranyosak, Gyuszi bácsi is. Andi néni is adott ping-pong labdát is. Aki porszívózik, az köntöst is, mert fáztam. A rántott pip finom volt. Boglárka”

 

2015.09.13. “Kedves X-Games! Nászútra és a hatodik évfordulónk ünneplésére egy olyan helyet kerestünk, ahol kicsit (legalább 3 napra) kiszakadhatunk a hétköznapokból, nyugalom van és béke. Itt pedig pontosan ezt kaptuk! Köszönjük a kedvességet, tisztaságot, rugalmasságot, közvetlenséget és a gyertyafényes vacsorát! Újult erővel vágunk bele életünk következő szakaszába! Szeretettel: Dóri és Gábor”

 

“Kedves X-Games! Köszönünk mindent, csodás 3 napot töltöttünk. Családias légkört, a sok segítséget, kedvességet köszönünk az ITT DOLGOZÓKNAK. Üdv: 11 fő.”

 

2015.07.18.-20.”Kedves X-Games! Csodás 2,5 napot töltöttünk itt. A szoba tiszta és komfortos volt. A wellness részleg, főleg a jacuzzi kellemes élményekkel gazdagított minket. A kiszolgálás megfelelő, kedvesek és segítőkészek. Az étel finom volt, árkategóriában is. A sportolási lehetőségek a helyhez mérten kihasználhatóak. Nagyon jól éreztük magunkat. A 6. hónapfordulónkat kellemesen töltöttük itt, kiszakadva a munka és a hétköznapok fáradalmaiból. Köszönjük: Bea és Imi. Ui: Kellemes csalódás volt, hogy nem a meggazdagodás volt a cél, hanem hogy jól érezzék magukat a vendégek. A bicaj (melyet 2x is igénybe vettünk) INGYENES volt.”

 

2015.09.20. “Kedves vendéglátók! Köszönjük a szíves vendéglátást! Minden nagyon jó volt! F. család Kisvárdáról.”

 

2015.10.27. “Nagyon jó volt! Köszönjük ezt a 3,5 napot.”

 

2015.11.15. “Nagyszerűen éreztük magunkat! Kiváló személyzet és sportolási lehetőségek egész tárháza fogadott minket. Az íjászatért külön köszönet. Ádám és Miki”

 

2016.03.12-15. “Köszönjük ezt a fantasztikus hosszú hétvégét, amit itt tölthettünk! K. Orsolya”

 

2016.03.26-28. “HÚSVÉT: Megérte Szombathelyről ideutaznunk! A 8-as banda! Anett, Bence, Berci, Barnabás, Bálint és a többiek”

 

2016.04.10-12. “Voltunk itt és tökéletesen elégedett voltam mindennel. Visszatérünk majd.”

 

“Köszönjük, nagyon jól éreztük magunkat, ajánlani fogjuk mindenkinek és mihamarább visszatérünk.”

 

“Köszönjük, nagyon kellemes napokat töltötünk itt unokáinkkal. Földiék.”

 

“Kedves X-Games Hotel! 2016.04.22-24.- ig tartózkodtunk a szálláshelyen. Egy utó szülinap alkalmából. Orsika szeretettel fogadott bennünket, választhattunk szobát, végigvezetett az egész komplexumon. Szerintünk jó kis hely, igazán kedves a személyzet, az ételek finomak, meg voltunk elégedve. Soha rosszabb szállást senkinek! Szeretettel: Vali és Laci Tatabányáról.”

 

2016.05.01. “Kedves X-Games Hotel! Nagyon köszönünk mindent, a kedves vendég fogadtatást a kellemes napokat és estéket, különösen az esti karaoke-bulikat !!! Nagyon jól éreztük magunkat!!! Vigyázat jövünk vissza!!! Szeretettel: N. Aranka-féle 6 fős csapat SZEGED-ről.”

 

2017.04.17. “Kedves X-Games Hotel! Minden nagyon tetszett nekünk. Remélem jövőre is jövünk. Szeretlek X-Games Hotel. A legjobb hotel a világon. Roxi, Klau, Rózsi, Ricsi, Laci”

 

2017.04.17. “Kedves X-Games! Nagyon jól éreztük magunkat. Kellemesen töltöttük el ezt a pár napot. Ahol csak lehet, reklámozni fogjuk önöket!!! A személyzet közvetlensége és kedvessége első osztályú! Külön köszönet, hogy két nagyszerű barátra is szert tudtunk tenni. (Rózsa&Laci) Kati néni, Pista bácsi, Orsi, Alíz, Pisti és Dávidka: Nagyon köszönünk mindent. Örülünk, hogy megismerhettünk benneteket! További sok sikert a legközelebbi viszontlátásig! Ricsi, Klau, Roxyka”

 

2017.04.17. “Hello X-Games! 5-6-7, Eltelt a Húsvét! 6-7-8, Ismét nagyon jó volt! Kalács sütés, tojás keresés, nyuszi, bárány, kis kecske etetés. Köszönjük a rugalmasságot, a kemencés krumplilángost! Karaoke, buli, zene, így telt el a szombat este. További sok sikert kívánunk, egyszer újra visszatalálunk! R. Laci”

 

“Kedves vendéglátók! Csodás húsvéti hétvégét töltöttünk itt 2017. áprilisában! A személyzet tündéri volt, az enni-innivaló fennséges, a lehetőségekkel nem tudtunk betelni! Reméljük, hamarosan viszontlátjuk itt egymást! Panna, Józsi, Benedek”